Κεράσι=Υγεία

«Η Φιλοσοφία μας : Από το χωράφι του Αγρότη στο πιάτο του Γευσιγνώστη» λένε στο διαδικτυακό τους κατάστημα www.cherriesonline.gr

«Εδώ και 200 τουλάχιστον χρόνια η συστηματική καλλιέργεια του κερασιού στην Έδεσσα και όλη την περιοχή της Πέλλας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της. Τα κεράσια της περιοχής αποτελούν την απάντηση γιατί " η Έδεσσα είναι το σκαλοπάτι όπου πατά ο Θεός για να ανέβει στον ουρανό" όπως είπε ο ντόπιος μεγάλος Έλληνας συγγραφέας Μενέλαος Λουντέμης. Απο τα μέσα της άνοιξης η περιοχή αρωματίζεται από τις ανθισμένες κερασιές τον Απρίλη. Ο καρπός δένει και τέλη Μαϊου έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Ο στόχος μας είναι απλός. Εσείς παραγγέλνετε ξέροντας εκ των προτέρων το κόστος. Εμείς κόβουμε τα κεράσια αυθημερόν από τα δένδρα και σας τα στέλνουμε με courier και έχετε στον χώρο σας ολόφρεσκα ποιοτικά κεράσια σε που δεν φαντάζεστε»

Στο site τους δείτε και παραγγείλετε το είδος κερασιού που επιθυμείτε. Ακόμα σας προσκαλούν να μείνετε στον αγροτουριστικό ξενώνα και να δείτε και τα άλλα οπωροφόρα δένδρα. Δίνουν με την αποστολή και πιστοποίηση βιολογικής ή ολοκληρωμένης διαχείρισης ποιότητας.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, το σεβασμό και τον επαγγελματισμό σας!

(Πηγή Jenny.gr)